EduSafety-palvelut

Kouluttajalisenssi

Kouluttajapaketteihin kuuluu EduSafety-lisenssi, joka sisältää seuraavat edut koulutuspaketin hankkineille kouluttajille

  • EduSafety varmentaa kouluttajan pätevyyden
  • EduSafety-todistuskortit kursseille
  • Kanta-asiakashinnat todistuskorteista, täydennyskoulutuksista sekä koulutusvälineistä
  • SafetyPass-online -palvelu käytettävissä halutessa
  • SafetyPass-koulutustili valinnaisena kurssilaisille: ei vain mobiilikortti, vaan reaaliaikainen online-pätevyyksien hallinta
  • kurssimateriaalit, jotka ovat vapaasti kouluttajan käytettävissä niin EduSafety-kursseilla kuin kouluttajan muillakin kursseilla
  • täyden palveluvalikoiman, josta voi valita itselleen sopivat tarkoituksenmukaiset palvelut

Todistuskortit

EduSafety tarjoaa kortituspalvelut kouluttajille. Verkkokaupasta voi tilata edulliset yleiset todistuskortit, jotka soveltuvat esimerkiksi harrastusryhmien todistuskorteiksi tai erilaisiin lyhytkoulutuksiin.

EduSafety-todistuskorteissa on painettuna kurssin nimi, jolloin kortinhaltija tai esimerkiksi työnantaja voi tarkistaa kurssisisällön EduSafetyn kotisivuilta. EduSafety-todistuskortti varmistaa kortinhaltijalle, että kurssin kouluttaja on pätevä kyseisen kurssin kouluttajaksi sekä varmentaa sisällön noudattavan kansainvälisiä sekä viranomaisten suosituksia.

Kouluttajakoulutus

EduSafety-kouluttajakoulutukset ovat peruskoulutuksia, jotka antavat valmiudet kouluttaa. Kouluttajina kouluttajakoulutuksissa ovat eri alojen ammattilaiset, mm. pedagogiikan asiantuntija, ensihoitolääkäri, liiketalouden asiantuntija. Kouluttajakoulutus koostuu lähi- ja etäpäivistä. Kouluttajakoulutus sisältää kouluttajalisenssin, jolloin EduSafety-peruskoulutuksen suorittanut saa automaattisesti kaikki EduSafety-kouluttajan edut ja palvelut käyttöönsä.

Täydennyskoulutukset

EduSafety-täydennyskoulutukset ovat ½-päivän tai 1 päivän mittaisia koulutuksia. Täydennyskoulutukset ovat eri teemoilla, joten kouluttaja voi valita itselleen omaa ammattitaitoaan kehittävää täydennyskoulutusta. EduSafety edellyttää kouluttajilta täydennyskoulutusten käymistä, joko EduSafety-täydennyskoulutusta tai muualla hankittua vastaavaa täydennyskoulutusta.

Täydennyskoulutusten kouluttajat ovat eri alojen ammattilaisia, EduSafety-yhteistyökumppaneita. Täydennyskoulutusaikataulut julkaistaan kurssikalenterissa sekä täydennyskoulutussivulla teemoineen.

Huomio: joihinkin kouluttajapaketteihin kuuluu täydennyskoulutus, jolloin kouluttaja saa pakettiin sisältyen yhden täydennyskoulutuspäivän.

Webinaarit

EduSafety järjestää kouluttajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille erilaisia webinaareja. Webinaareja on sekä ilmaisia että maksullisia. Osa webinaareista on live-koulutuksia ja osan voi katsoa tallenteena itselleen sopivaan aikaan. Webinaarin tiedoissa on mainittu, soveltuuko webinaari osaksi kouluttajaoikeuden ylläpitoa.

Verkkokurssit

Kouluttajille on tarjolla erilaisia verkkokursseja, jotka soveltuvat kouluttajan ammatillisen osaamisen ylläpidoksi ja täydentämiseksi. Kouluttajille suositellaan yhdistelmäkoulutusten verkkokurssien suorittamista, jolloin kouluttaja saa itselleen vinkkejä teorian kouluttamiseen sekä omakohtaisen kokemuksen verkkokurssista ennen kuin tarjoaa sitä asiakkailleen yhdistelmäkoulutuksena.

Koulutuspaketin hankkineille verkkokurssit ovat kanta-asiakashintaan.