Act Fast heimlich simulaattoriliivi – TILAPÄISESTI LOPPU

Act Fast – harjoitusliivi on heimlichin otteeseen ja vierasesineen poistoon tarkoitettu turvallinen ja helppokäyttöinen harjoitusväline.

Act Fast heimlich simulaattoriliivi on heimlichin otteen ja vierasesineen poiston harjoitteluun tarkoitettu turvallinen ja helppokäyttöinen harjoitusväline. Harjoitusliivin avulla voi harjoitella hätätilanteita, joissa henkilölle on jäänyt ilmateihin esimerkiksi ruokapala. Liivin kanssa voi harjoitella molempia menetelmiä ilmatie-esteen poistamiseksi: iskuja lapaluiden väliin sekä heimlichin otetta.

Act Fast heimlich simulaattoriliivi on eurooppalaisten ensiapuohjeiden mukainen, joissa on sekä selkääniskut että heimlichin ote vierasesineen poistossa ensiapuna. Liiviin on asennettu harjoitusten turvallisuutta varten suojat, jolloin liiviä käyttävä henkilö ei vahingoitu liiviä käyttäessä ja harjoittelu on aidon tuntuinen.

Miten käytän Act Fast heimlich simulaattoriliiviä?

Harjoitteluliivi on todella helppokäyttöinen: aseta harjoitusliiviin siihen tarkoitettu ilmatie-este. Harjoitteluparisi pukee liivin päälleen. Tämän jälkeen voit harjoitella selkään lyömistä sekä heimlichin otetta täysin kansainvälisten ensiapuohjeiden mukaisesti. Liivi soveltuu esimerkiksi Hätäensiapukurssilla harjoitteluun.

Voit halutessa katsoa videon harjoittelusta Act Fast liivin valmistajan sivuilta . Punainen liivi on tarkoitettu sekä heimlichin otteen että selkään lyömisen harjoitteluun.

Act Fast -liivin hoito

Harjoitusliivi on helppohoitoinen: käytön jälkeen voit poistaa liivistä muovisuojat, pestä liivin käsin miedolla pyykinpesuaineella. Ripusta liivi kuivumaan. Kun liivi on kuiva, voit asettaa muovisuojat takaisin paikalleen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.