Tarinamme

EduSafety Oy on 30.12.2019 rekisteröity yritys, joka toimii ensiapu- ja turvallisuusalan kouluttajien ja koulutusyritysten koulutuskeskuksena.

Joulukuussa 2019 sosiaali- ja terveysministeriö vahvisti ensiapukoulutusten vapautumisen vuoden 2020 alusta alkaen. Samanaikaiset muutokset ensiapukoulutusten järjestämistavoissa loivat tarpeen uudenlaisille palveluille. EduSafety panostaa ensiapukouluttajille suunnattuihin palveluihin ja myöhemmin palveluvalikoimaa laajennetaan yleisemmin turvallisuusalalle.

Laatu ja tiimityö koulutusten perustana

Laadukas koulutus rakentuu perusasioista: koulutusta tukevista materiaaleista, kouluttajan vankasta ammattitaidosta, sekä kurssin organisoimisen vaivattomuudesta aina kurssisuunnittelusta todistusten jakoon ja palautteen antoon asti.

EduSafetylla uskotaan tiimityöhön ja eri alojen ammattilaisista koostuva tiimi toimii kouluttajien tukena kurssin toteuttamisen jokaisessa vaiheessa. Operatiivisesta toiminnasta vastaa tradenomi-ensihoitaja Kati Kiirasmaa, lääketieteellisenä asiantuntijana toimii akuuttilääketieteen el, ensihoitolääkäri Marko Sainio ja kouluttajakoulutuksen sekä pedagogiikan asiantuntijana toimii ensihoidon opettaja TtM Lasse Putko. Koulutuspalveluiden, materiaalien sekä tukipalveluiden tuotannosta vastaa joukko kokeneita asiantuntijoita, jotta kouluttajilla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset kurssien toteuttamiselle.

Kouluttajapalvelut ja -tuotteet julkaistaan vaiheittain kevään 2020 aikana. Tammikuussa markkinoille tulevat ensiapukoulutusten korttitodistukset. Alansa edelläkävijänä EduSafety Oy tarjoaa ensimmäisenä Suomessa ensiaputodistukset perinteisten muovikorttien lisäksi myös mobiilikortteina. Palveluhinnasto julkaistaan tammikuussa 2020.

EduSafetylla asiakkaiden menestys on avainasemassa. Yrityksen mottona on: ”Menestys mahdolliseksi” ja korkean laadun takaamiseksi EduSafety keskittyykin kouluttajapalveluiden tuottamiseen asiakkaidensa koulutuspalveluiden tukemiseksi.

EduSafetyn edut kouluttajille ja koulutusyrityksille

  • Laadukkaat täydennyskoulutukset ensiavun kouluttajille. Pysy ajan hermolla mitä ensiavussa ja sen opetuksessa tapahtuu.
  • Peruskoulutukset ensiavun kouluttajiksi haluaville.
  • Moduulirakenteinen kouluttajakoulutus ja täydennyskoulutus. Osallistu verkossa webinaareihin, katso taltioituja verkkoluentoja tai tule lähiopetuspäiville.
  • EduSafetyllä tunnustetaan muualla hankittu osaaminen: emme vaadi päällekäisten koulutusten suorittamista, vaan tuemme kouluttajien kehittymistä ja osaamista täydentävällä kouluttautumisella. SPR:n ETK- ja HEK-kouluttajat, terveysalan ammattilaiset, joilla on EFR kouluttajapätevyys ja muut vastaavat kouluttajat voivat kouluttaa EduSafetyn kursseja ilman peruskoulutuksen uusimista.
  • Ei ostopakkoa: valitse vain tarvitsemasi palvelut. Haluatko ostaa pelkkiä ensiaputodistuskortteja? Haluatko asiakasrekisterin? Tarvitsetko vahvistusta kouluttajataitoihin? Kaipaako koulutusvälineistösi päivitystä? Kaikki nämä ja paljon muuta saat EduSafetyltä.
  • Sähköiset palvelut vaihtoehtona: asiakasrekisterit, kurssitarjottimet, mobiilikortit sekä verkkokurssit yhdistelmäkoulutuksia varten tarpeidesi mukaisesti.
  • GDPR kunniaan: omista ja hallitse itse omat henkilötietosi. EduSafetyn asiakkaana voit tarjota tämän myös omille asiakkaillesi.
  • Asiakastiedot ovat koulutusyrityksen liikesalaisuuksia: EduSafety ei tarvitse koulutusyrityksen asiakastietoja.
  • Markkinalähtöinen hinnoittelu. Hinnoittelurakenteemme varmistaa asiakasyrityksellemme ja yksittäisen kouluttajan mahdollisuuden hinnoitella omat palvelut ja tuotteet kannattavasti.
  • Työkalut koulutuspalveluiden tuottamiseen.

EduSafety tarjoaa luotettavia palveluita ja seisoo sanojensa takana, pitäen lupauksista kiinni.