Ensiapu liikenteessä täydennyskokulutus

Vahvista osaamistasi ensiapukouluttajana, syvennä tietotaitoasi koulutusaiheista ja lisää valmiuksiasi kouluttaa erityisryhmiä kuten ammattikuljettajia

Ensiapukouluttajan täydennyskoulutus

Ensiapu liikenteessa

Vahvaa osaamista ensiapukouluttajalle

Ensiapu liikenteessä – täydennyskoulutuksen sisältö

Liikenneonnettomuus ja sähkö – lisää osaamistasi sähköturvallisuudesta

Voiko sähköauto syttyä palamaan? Entä voiko kolaroinutta sähköajoneuvoa lähestyä turvallisesti? Luennolla saat tietoa sähköajoneuvoista, erilaisista sähköakuista ja -paristoista, sähköpaloista ja monesta muusta sähköturvallisuuteen liittyvästä asiasta.

Ammattikuljettajien jatkokoulutus – mitä ensiapukouluttajan pitäisi tietää?

Koulutuksessa saat tietää, mitä vaatimuksia sinun on ensiapukouluttajana täytettävä järjestääksesi ensiapukurssin ammattikuljettajille jatkokoulutuksena. Opit myös, mitä erityistä kurssilla on huomioitava sekä miten ammattikuljettajien kurssin voi järjestää verkossa.

Sähköajoneuvojen onnettomuudet ensihoitolääkärin näkökulmasta

Sähköpyörät ja -skootterit ovat huimasti lisääntyneet. Ensihoitolääkärin luennolla syvennät osaamistasi vammamekanismeista sekä vammoista liikenneonnettomuuksissa. Saat tietoa, millaisia tyyppivammoja on sähkökulkuneuvoihin liittyvissä onnettomuuksissa. Vahvistat osaamistasi kouluttaa ensiavun antamista eri onnettomuustilanteissa.

Katso täydennyskoulutus verkossa 24/7

Ensiapu liikenteessä -täydennyskoulutuksen video on saatavillasi kätevästi 24/7. Alla oleva video avautuu sinulle ostettuasi oikeudet videon katsomiseen verkkokaupassa.

VAIN TÄYDENNYSKOULUTUKSEN OSTANEILLE

Ensiapu liikenteessä – täydennyskouluksen video ja materiaalit

Ostettuasi täydennyskoulutuksen, näet alla olevan täydennyskoulutuksen videotallenteen.

Muista kirjautua sisään (jos et näe alla olevaa sisältöä JA olet ostanut täydennyskoulutuksen, kirjaudu sisään ensin.) Ongelmatilanteissa, ota yhteyttä sähköpostitse info@edusafety.fi, niin autamme sinua ratkaisemaan ongelman.