EduSafety todistuskortti

6,00  alv 0%

EduSafety-kortti painettuna kurssilaisen ja kouluttajan tiedoilla.

Tyylikäs korttitodistus kurssista. Kurssitodistus kulkee kätevästi lompakossa ja osoittaa haltijan suorittaneen kortissa mainitun ensiapukurssin.

Kortissa on painettuna kurssin nimi, joka on valittu tilausvaiheessa kortille. EduSafetyn sivuilta voi tarkistaa, mitä kyseinen kurssi sisältää. Kortin myöntäneellä kouluttajalla on EduSafetyn varmentama kouluttajaoikeus, jolloin kortinhaltija tai korttia tarkistava työnantaja tai muu taho voi tarkistaa kouluttajan pätevyyden myöntää EduSafety-kortteja.

Korttiin painettavat henkilötiedot

Korttiin painetaan jälkipainona kortinhaltijan (kurssin suorittaneen henkilön) nimi, pätevyyden voimassaoloaika, koulutusyritys ja kouluttaja.

Kouluttaja toimittaa itse kortteihin painettavat tiedot (kurssin nimeä lukuunottamatta) suoraan korttitoimittajalle. Tätä varten kouluttaja on saanut korttitoimittajalta tunnukset. Henkilötietoja käsitellään suojatulla yhteydellä; älä siis lähetä niitä suojaamattomassa sähköpostissa tai muilla tavoin.

EduSafety ei vastaanota eikä käsittele missään vaiheessa kouluttajan kurssilaisten henkilötietoja eikä korttitoimittaja luovuta EduSafetylle näitä tietoja.

Ohjeet korttitoimittajan sivuille on toimitettu tunnusten yhteydessä ja löytyvät myös Kouluttajien ohjeista.

Varmista, että toimitat saman määrän kortteihin painettavia henkilötietoja kuin tilaat EduSafetyn verkkokaupasta: määrät verrataan ja vain EduSafety-kaupasta ostettu määrä kortteja voidaan toimittaa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.