Hinnasto

Kouluttajapakettimme

EduSafety-kouluttajapaketit ovat kouluttajille, jotka haluavat varmennetun kouluttajapätevyyden, mahdollisuuden hankkia kanta-asiakashinnoilla tuotteita ja palveluita sekä saada etuja EduSafety-kouluttajana.

Edellytykset EduSafety-kouluttajalle löydät täältä

Pakettihintoihin lisätään alv 24%

Ensiapukortit

Korttien hintoihin lisätään alv 24%

Edusafetyn ensiapukortti

Edusafety ensiaputodistukset

Tyylikäs korttitodistus ensiapukurssista. Kurssitodistus kulkee kätevästi lompakossa ja osoittaa haltijan suorittaneen kortissa mainitun ensiapukurssin.

EduSafety-todistuskortteja voi tilata vain EduSafety-kouluttaja. Kurssin sisällön voi tarkistaa EduSafety Oy:n sivuilta ja kouluttajana on aina EduSafetyn rekisteröity kouluttaja. Kortteja saa kahdenlaisia: kirjoitusraidoilla varustettuja kortteja joissa on painettuna tilausvaiheessa valitun kurssin kurssin nimi, johon kouluttaja kirjoittaa käsin loput tiedot, sekä kokonaan painettuja kortteja, jotka voi tilata kurssin jälkeen kurssilaisille (?).

alkaen 4.00 €

Yleinen ensiaputodistuskortti

Yleiset todistuskortit

Yleiset todistuskortit sopivat kenelle tahansa kouluttajalle, kurssin sisällöstä riippumatta.

Punaiset ensiaputodistukset, joissa on kurssin nimi painettuna korttiin. Kouluttaja kirjoittaa muut tiedot itse. EduSafety Oy ei vastaa sellaisen kurssin sisällöstä, josta kouluttaja on myöntänyt yleisen todistuskortin (kortissa ei ole EduSafe-logoa).

6.00 €